Дома Тагови емболија

Таг: емболија

6 симптоми дека имате тромб – ова може да ви го...

Многу е лошо за здравјето кога тромбови се создаваат во крвните садови, бидејќи тогаш на организмот му е загрозен животот. Може да дојде до...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"