Дома Тагови доктор Петар Димков

Таг: доктор Петар Димков

Со диетата на Петар Димков за 4 седмици се слабеат дури...

Професорот Петар Димков е лекар, чии совети за здрава исхрана и здрав начин на живеење ги cледат илјадници приврзаници ширум светот. Денес ќе ви...

Уникатен рецепт за лекување на најтешки болести од 400 г мед,...

Ова е уникатниот рецепт на народниот лекар Петар Димков за лекување на тумори, прочистување на крвта и други тешки болести. Според докторот, слаткарчето е потценета...