Дома Тагови диета на д-р Протасов

Таг: диета на д-р Протасов

Уште од 1999 година сите ја држат диетата на д-р Протасов...

План за слабеење на прочуениот израелски диетолог Ким Протасов. Протасовата диета е втора најпопуларна диета на светот, после Дукан диетата која со години е на...