Дома Тагови детелина луцерка

Таг: детелина луцерка

Ја излекувала реумата со лек кој се подготвува за 5 минути,...

Симптомите на ревматизам варираат во зависност од видот на болеста. Тие се појавуваат постепено, а за време на развојот на болеста може да се...

Ја излекувала реумата со рецепт кој се подготвува за 5 минути,...

Под ревматизам се подразбира мускулно-скелетни заболувања познати како ревматски заболувања. Ревматизмот е една од најчестите хронични болести, а според статистичките податоци, една третина од...

Докторите не успеаја да ми помогнат, сама се излекував од реума...

Честопати луѓето се вртат кон природната медицина кога конвенционалната не може да им помогне или кога се принудени да примаат токсични медикаменти со кои...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"