Дома Тагови д-р Никола Видев

Таг: д-р Никола Видев

Д-р Видев Никола: Совети за добро здравје и како да се...

Познатиот доктор од Битола во пензија, Никола Видев, кој долги години живееше и работеше во Франција, се огласи на својот фејсбук профил со одлични...

Пијте планински чај за да не ви тропне Алцхајмер на врата...

Планинскиот чај (Sideritis scardica) e повеќегодишно тревесто растение од семејството усноцветни, кое достига до 50 см висина, цвета во јуни - јули. Познат е...

Познатиот доктор Видев од Битола со совет за одржување на имунитетот...

Познатиот доктор од Битола во пензија, Никола Видев, кој долги години живееше и работеше во Франција, се огласи на својот фејсбук профил со одлични...