Дома Тагови чудотворна молитва

Таг: чудотворна молитва

Молитва за исцелување, добро здравје и деновите кога ви е најтешко...

Молитва за исцелување, добро здравје, за деновите кога ви е најтешко – Божја милост Молитвата е вид комуникација со Бога. Човекот отсекогаш се стремел да...

Псалм 50, најмоќниот запис во Библијата: Од него се тресат сите...

Псалмите се моќно средство за молитва – тие се всушност молитви преточени во стихови кои заземаат голем дел од Стариот завет. Ги има вкуспно 150,...

Чудотворна молитва на Св.Јосиф за здравје и заштита, стара 1900 години

Светиот Јосиф потекнувал од родот на царот Давид. Од првиот брак тој имаше четири синови и две ќерки. Откако стана вдовец, светиот Јосиф живееше...

Оваа молитва ја користев трипати и 3 пати предизвика да се...

Читањето на оваа молитва ќе предизвика чуда во вашиот живот! Оние кои ја читаат оваа молитва велат дека им се случувале најразлични убави нешта. Кај...