Дома Тагови чоколадни чупавци

Таг: чоколадни чупавци

БРЗИ ГОНЗАЛЕС: Овој колач се прави посебно, преливот убаво навлегува во...

Оние кои што се по брзите и едноставни рецепти, тогаш со сигурност го знаат најбрзиот колач кој го носи истото име - брзи гонзалес....

ОВОЈ РЕЦЕПТ Е УСОВРШУВАН ДОЛГО ВРЕМЕ: Вкусни чупавци, со мерки на...

ОВОЈ РЕЦЕПТ Е УСОВРШУВАН ДОЛГО ВРЕМЕ: Вкусни чупавци, со мерки на лажица. Кај нас чупавците се јадат со брзина на светлината, ги подготвувам со...

Чупавци со чоколаден прелив, меки, сочни кои се топат во уста...

Кога им реков дома дека сакам да направам чупавци, сите ми рекоа дека ги сакаат оние на баба. Потребни состојки: 3 јајца (4 ако се поситни), 15...