Дома Тагови чистење на овошјето од пестициди

Таг: чистење на овошјето од пестициди

ДР ПЕРИШИЌ ОТКРИВА КАКО МОЖЕТЕ ДА ГИ ОТСТРАНИТЕ ХЕМИКАЛИИТЕ ОД ОВОШЈЕТО:...

ДР ПЕРИШИЌ ОТКРИВА КАКО МОЖЕТЕ ДА ГИ ОТСТРАНИТЕ ХЕМИКАЛИИТЕ ОД ОВОШЈЕТО: Јаболката лупете ги, а грозјето мијте го барем половина час. Овошјето и зеленчукот...