Дома Тагови чај за реума

Таг: чај за реума

Ја излекувала реумата со лек кој се подготвува за 5 минути,...

Симптомите на ревматизам варираат во зависност од видот на болеста. Тие се појавуваат постепено, а за време на развојот на болеста може да се...

Ја излекувала реумата со рецепт кој се подготвува за 5 минути,...

Под ревматизам се подразбира мускулно-скелетни заболувања познати како ревматски заболувања. Ревматизмот е една од најчестите хронични болести, а според статистичките податоци, една третина од...

Совети на свештеникот и собирач на билки Иван Лилиќ: против реума,...

Иван Лилиќ, свештеник од селото Хум, близу Ниш, покрај останатото е собирач на лековити билки и фитотерапевт, им помага на болните кои ќе му...