Дома Тагови чај за бронхит

Таг: чај за бронхит

Совети на свештеникот и собирач на билки Иван Лилиќ: против реума,...

Иван Лилиќ, свештеник од селото Хум, близу Ниш, покрај останатото е собирач на лековити билки и фитотерапевт, им помага на болните кои ќе му...