Дома Тагови чај од вишна за кашлица

Таг: чај од вишна за кашлица

Листовите од вишни можат да го регенерираат црниот дроб и да...

Вишните потекнуваат од западниот дел на Азија, а пред околу 2500 години започнале да се одгледуваат во Грција и Турција. Благодарение на Римјаните, се...

Стар рецепт за ликер направен од млади листови од вишна: кој...

Овој рецепт се прави со векови, но малку е подзаборавен во поново време. Се прават ликери од плодови, но листовите се подзаборавени. Овој рецепт го...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"