Дома Тагови чај од лист од смоква за дијабетес

Таг: чај од лист од смоква за дијабетес

Листовите од смоква го лекуваат дијабетесот, а плодот лекува пневмонија (рецепт)

Свежи или суви, тие се подеднакво лековити, а чајот од смоквини листови лекува некои од тешките болести. Без разлика дали се свежи или суви, смоквите...

Чај од смоквин лист: лекува дијабетес, рак, чир на желудник и...

Искористете ги листовите од смоква за да го опоравите целото тело. Доколку боледувате од дијабетес, чир на желудник, бронхитис или мака мачите со висок...