Дома Тагови бричење под мишка

Таг: бричење под мишка

Дали мажите треба да се бричат под мишка? Конечно, еве го...

Ова прашање ја измачува машката популација веќе подолго време. Косата отсекогаш била главната разлика помежу жените и мажите, но во модерното време тоа започна да...