Дома Тагови боров полен

Таг: боров полен

Една лажица од овој прав: Ги регулира хормоните, ги лечи кoскитe,...

Боровиот полен е еден од најдобрите дарови на природата. Има широк спектар на здравствени својства. Содржи повеќе од 200 биоактивни хранливи материи, витамини, минерали,...

НАЈДОБРИОТ ЛЕК ЗА БРОНХИТИС, БУБРЕЗИ И ЦРЕВА: Професионален пчелар открива детали...

Прочитајте како се прави мед од сибирски бор, најдобриот лек за бронхитис, а деталите ги открива професионалниот пчелар Чедо Пејиќ. Кај нас е попознат...

Самовилски прав: секоја жена треба да јаде по 1 лажичка дневно...

Во кинеската медицина го користат повеќе од 2000 години како средство зза подобрување на целокупното здравје, против стареење и за долговечност. Боровиот полен е еден...

Магичен прав: секоја жена треба да јаде по 1 лажичка дневно...

Во кинеската медицина го користат повеќе од 2000 години како средство зза подобрување на целокупното здравје, против стареење и за долговечност. Боровиот полен е еден...