Дома Тагови болки во стапало

Таг: болки во стапало

Болката во ‘рбетот може да предизвика деформитет на стапалата, васкуларни проблеми...

Не смее да се игнорира ниедна болка, а особено не онаа која се јавува во ‘рбетот! Секоја болка е аларм дека нешто лошо се...