Дома Тагови болка во срце

Таг: болка во срце

КАРДИОЛОГ: Што значи ако ве заболи во пределот на срцето, овие...

Најчеста причина за торакална б олка е воспаление на мускулите или меките ткива на торакалниот 'рбет. Ова воспаление може да се појави поради повеќе...