Дома Тагови боја

Таг: боја

Излечете го туморот со зелена облека, рбетот со сина а тироидеата...

Еве една информација која особено ќе ги интересира жените. Дали знаевте дека бојата на вашата облека влијае врз здравјето на вашето тело? Еве што секоја...

Еве како да ги имате најубавите јајца за Велигден – лесно...

Се наближува Велигден и вапцањето на јајца. Секако, најлесно е да се купи некоја боја и да се офарбаат јајцата онака како што прават...

6 опасни предмети во домот кои предизвикуваат астма, алергија, а некои...

Неодамнешните студии покажаа дека модерните домови не се толку безбедни и дека кријат супстанции кои го загрозуваат здравјето. Бројни производи кои се наоѓаат во...