Дома Тагови богата торта со три кори од пудинг

Таг: богата торта со три кори од пудинг

Кралица торта со кори од пудинг и нежен млечен крем –...

Тортата навистина е кралица, многу е вкусна и секогаш цела се изедува. Настаната е од комбинација на најдобрите торти и се прави на наједноставниот можен...