Дома Тагови блокирани вени

Таг: блокирани вени

МАСТ И ЧАЈ ЗА 3ATHATИ ВЕНИ: 3a 30 дена го paзбивa...

Венските тромби обично се јавуваат во услови на слаб или наpyшен проток на к pв во венските патишта. Венската тромбоза е болест на васкуларниот...

Никогаш не би помислиле дека имате таков проблем, а сепак, ова...

Иако голем број симптоми за оваа состојба се општо познати, сепак постојат и такви кои се скриени и неспецифични, а поради кои состојбата би...