Дома Тагови бенигни фасцикулации

Таг: бенигни фасцикулации

Што значи кога ќе ви „заигра“ окото, рацете или нозете

Неволните движења на окото, рацете или нозете се нарекуваат бенигни фасцикулации. Обично се забележуваат додека телото мирува. Кај некои луѓе се појавуваат толку често...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"