Дома Тагови бели заби

Таг: бели заби

Решете се од забниот камен еднаш засекогаш и обелете ги забите...

Забниот камен претставува тврда структура фиксирана врз забите, која не може да се отстрани сама. Неправилната техника на четкање на забите, води до таложење...

Отстранете го забниот камен и избелете ги забите на природен начин:...

За да се ослободите од оваа грда појава поради која наталожените бактерии предизвикуваат воспаление на гингивата, односно „џепови“ (гингивитис и парадонтитис), помогнете си со...

Бели заби: без забен камен, без џепови, без гингивитис, без парадонтитис…

Поради забниот камен доаѓа до собирање и размножување на бактерии кои предизвикуваат воспаление на гингивата, односно „џепови“ (гингивитис и парадонтитис), помогнете си со домашни...