Дома Тагови бактерии во уринарен тракт

Таг: бактерии во уринарен тракт

Инфекции на уринарен тракт, тумор на мочен меур, камења…На овие симптоми...

Симптомите за уринарни инфекции се: зачестено и болно мокрење, како и болка во долниот дел на стомакот или во слабинскиот предел. Органите на уринарниот систем...

Лек од 4 дена против ешерихија и останати бактерии во мокрача:...

Со ешерихијата се борев повеќе од пет години и апсолутно ништо не ми помагаше. Случајно го дознав овој лек, малку е потешко да се...