Дома Тагови аргинин

Таг: аргинин

Херпесот е заспан џин кој може да се разбуди во било...

Како некој заспан џин, вирусот на херпес може да се разбуди во било кој миг. Кога ќе се најде во нашиот организам, останува таму...

Боранија: лек за дијабетичари, за гихт, за висок притисок, анемија…

Боранијата (Phaseolus vulgaris) е зеленчук кој потекнува од Мексико, а денес се користи речиси насекаде во светот. Постојат голем број сорти кои се разликуваат: -по...

Боранија, малку калории – голема лековитост. Добра за потенција и дијабетес

Боранијата (Phaseolus vulgaris) е зеленчук кој потекнува од Мексико, а денес се користи речиси насекаде во светот. Постојат голем број сорти кои се разликуваат: -по...