Дома Тагови аносмија

Таг: аносмија

Нов симптом на корона вирус, се јавува кај младите, а докторите...

Обратете внимание. Наглиот престанок на осетот за мирис, познат како аносмија, се појавил кај неколку пациенти кои имале многу благи симптоми, а тестот им бил...