Дома Тагови анализа на урина

Таг: анализа на урина

ПРОУЧЕТЕ ГИ ПАРАМЕТРИТЕ НА УPИНАТА: Еве што значи присуство на кетони,...

Анализата на ypината е една од најкористените рутински прегледи чиј резултат можат да ни дадат основни информации за состојбата на метаболизмот, но и за...