Дома Тагови алергија на храна

Таг: алергија на храна

Храна која ни го троши витаминот Д и ни го намалува...

Проф. Д-р Борислав Каменов, имунолог, за ТВ Пинк рече дека одредени навики поврзани со исхраната можат да му наш.тетат на телото на долг рок,...

Д-р Петровска: Носете нараквица или ѓердан за да знаат другите дека...

Алергија на храна е реакција на имунолошкиот систем што се случува веднаш по јадење одредена храна. Дури и мала количина на храна што предизвикува...

Д-р Петровска: Ако ги имате овие скриени симптоми на алергија на...

Алергија на храна е реакција на имунолошкиот систем што се случува веднаш по јадење одредена храна. Дури и мала количина на храна што предизвикува...

Д-р Соња Петровска: Како да препознаете дека имате алергија на храна

Што е алергија? Алергија на храна е реакција на имунолошкиот систем што се случува веднаш по јадење одредена храна. Дури и мала количина на храна...

Д-р Петровска: Препознајте ги симптомите на атописки дерматит и навремено заштитете...

Што е Атописки дерматит? Атопискиот дерматит (АД) е најчеста форма на егзема. Тој е долготраен. Околу 13 % од сите деца во САД имаат атописки...