Дома Тагови акупунктура

Таг: акупунктура

Еден гумен ластик и ќе заспиете за 10 минути како бебе,...

Несоница е нap yшување на спиењето. Најчесто се манифестира со долговремена неможност лицето да потоне во длабок сон, но исто така, под несоница се...

Притиснете ја оваа точка пред спиење и ќе заспиете како бебе

Ако имате проблем со заспивањето и ве истоштува несоницата, тогаш овој „трик“ кој го покажа популарниот акупунктурист, може да ви помогне. Сигурно сте слушнале...

Кинески традиционален метод на лекување: Сè започнува и завршува во вашите...

Кинеската традиционална медицина тврди дека целиот наш организам се наоѓа на дланките и стапалата. Су Џок претставува лекување по рефлексни точки кои се наоѓаат на...

Со притисок на овие две точки на носот ќе привлечете пари...

Познавачите тврдат дека богатството и напредокот се толку близу вас, колку што носот е блиску на вашето лице! Ако научите да ги притискате вистинските точки...