Сите ние сакаме да имаме убаво обликувани нозе и задник. За да го постигнете тоа, треба да правите одредени вежби. Секако, потребно е здраво да се храните и повеќе да пешачите. Можете да ги правите и овие вежби бидејќи сигурно ќе бидете задоволнио со резултатите!

Оваа вежба правете ја во траење од 15 минути. Поставете се во оваа положба во која ќе останете некоја минута, а потоа повторете ја неколку пати. Исправете се, и обидете се да останете во оваа положба. Едноставно, на овој начин направете свотови 10 пати во серија.

Вежба со скок. Оваа вежба е предобра за затегање на задникот. Во продолжение на видеото погледнете ги сите 12 вежби како правилно се изведуваат и веднаш започнете со вежбање. Летото се наближува! Резултатите нема да дојдат сами, мора малку и да се помачите: