Сон на голем број луѓе кои мака мачат со вишокот килограми – е тие само од себе да ги снема, без некој поголем напор и мачење со диети.

На оваа жена тој сон и се исполнил и сега е реалност со помош на овој рецепт.

Ги согорува мастите речиси веднаш! Се’ што треба да направите е следното:

Додадете една лажица цимет во 250 мл превриена вода. Оставете малку да излади па додадете едно лажиче мед.

Мора да почекате малку да излади пред да го додадете медот, бидејќи врелата вода ќе ги уништи хранливите состојки што ги содржи медот.

Пијте го овој напиток секојдневно и килограмите ќе почнат да се „топат“.

Пијте го овој напиток најмалку еден месец, до посакуваните резултати, а можете да продолжите и натаму да го пиете, доколку имате повеќе вишок килограми – пишува novonovo.com

Споделете го овој фантастичен рецепт со вашите пријатели.