Ако сте во потрага по куќа од соништата и сакате со вашиот партнер да изградите нов дом во кој среќно ќе си живеете, овој план за куќа, кој последнава година стана вирален – е можно одлично решение за вас.

Според податоците добиени од Интернет, куќата би имала околу 150 квадрати со интересен надворешен дизајн и внатрешен распоред на собите кои даваат идеално решение.

Според истите интернет-податоци, кога ќе се направи вкупната калкулација, оваа луксузна куќа би ве чинела околу 60000 евра.

Па, погледнете го планот на куќата, можеби токму оваа куќа ќе биде вашето идејно решение.

Површина: 145,66 m²

Приземје

Влез: 4,71 m²

Ходник: 12,46 m²

Кујна: 10,31 m²

Остава: 1,81 m²

Дневен престој + трпезарија 31,92 m²

Соба: 16,95 m²

Бања: 2,95 m²

Помошна просторија 3 m²

Гаража: 17,93 m²

Вкупно: 102,04 m²

Поткровје:

Ходник: 6,37 m²

Соба: 17,98 m²

Соба: 15,05 m²

Соба: 15,19 m²

Бања: 7,06 m²

Вкупно: 61,65 m²

Цена: околу 58 илјади евра.