СЕКОЈА ЖЕНА ТРЕБА ДА ГИ ПРАВИ: 4 минути, 5 најдобри вежби за жени! Ревитализирајте ја вашата благосостојба и секојдневно одвојте само 4 минути за да ги направите овие лесни вежби за карлица. Ова се многу важни вежни кои ќе и помогнат на секоја жена…

Препорачан план

Недела 1: Изведувајте ги вежбите 3 дена во неделата (1-2 круга на ден)

Недела 2: Изведувајте ги вежбите 4 дена во неделата (2-3 круга на ден)

Недела 3: Изведувајте ги вежбите 5 дена во неделата (2-4 круга на ден)

Недела 4 и понатаму: Изведувајте ги вежбите 6 дена во неделата (2-4 круга на ден)

Следењето на вежбите дадени во видеото подолу значи завршување на сите вежби = 1 круг

Повторувајте 2-4 рунди за целосен тренинг

………………………………………… ……………………………..
Времетраење: 5 минути

Количина на вежби: 5
Формат: 1 вежба = 45 секунди работа + 10 секунди одмор
Опрема: вашето тело

ПОДГОТОТВЕТЕ СЕ И ВЕЖБАЈТЕ: