Куќа од соништата: Супер луксузна куќа со затворен базен и зимска градина (внатрешност+детален план)

Погледнете го деталниот план за оваа супер луксузна куќа со затворен базен и зимска градина, па можеби ќе добиете идеја доколку наскоро и вие планирате да градите куќа.

Цената за оваа неверојатна куќа изнесува 300 000 евра. Во продолжение можете да ја погледнете галеријата од фотографии од куќата и деталниот план.

П Л А Н

ПОДРУМ

Loading...

ходник 18,2 m²
помошна просторија 15,3 m²
помошна просторија 16,1 m²
гаража 75,5 m²
гаража + котларница 38,1 m²
помошна просторија 37,6 m²
ходник 6,9 m²

Вкупно: 207,7 m²

ПРИЗЕМЈЕ

влез 4,2 m²
ходник 37,1 m²
дневен престој 38,3 m²
зимска градина 9,4 m²
трпезарија 18,8 m²
кујна 12,4 m²
остава 3,4 m²
соба 12,2 m²
бања 5,6 m²
соба 11,1 m²
сауна 7,2 m²
бања 7 m²
соба 18,3 m²
гардеробер 7,3 m²
базен 37,6 m²

Вкупно: 229,9 m²

ПОТКРОВЈЕ

мезанин 21,8 m²
бања 13,4 m²
соба 31,7 m²
гардеробер 10,7 m²
бања 11,1 m²
соба 24,2 m²
гардеробер 7 m²
соба 26,3 m²
гардеробер 6,9 m²
таван 18,4 m²

Вкупно: 171,5 m²

ЦЕНА

Околу 300 000 евра

 

Loading...