Куќа од соништата: преубава куќа со 5 спални соби (Внатрешно уредување и детален план)

Доколку сте размислувате да градите куќа, би можел да ви помогне и овој детален план на куќа со пет спални соби, со површина од 154,9 метри квадратни, идеална за повеќечлено семејство.

Во продолжение погледнете го деталниот план и фотографиите од куќата.

ДЕТАЛЕН ПЛАН

Loading...

ПОВРШИНА:
154,9 m²

ПРИЗЕМЈЕ:

влез 3.6 m²
кујна 7.5 m²
трпезарија 8.3 m²
дневен престој 24.8 m²
ходник 8.6 m²
соба 12.6 m²
скали 3.6 m²
остава 2.6 m²
премин 1.9 m²
бања 3.6 m²
котларница 6.5 m²
гаража 32.6 m²
Вкупно: 112.6 m²

ПОТКРОВЈЕ

соба 15.3 m² (20.7 m²)
соба 15 m² (20.6 m²)
соба 13.4 m² (15.6 m²)
гардеробер 1,7 m² (3 m²)
соба 15.1 m² (18.7 m²)
гардеробер 4.2 m² (6.3 m²)
бања 4.9 m² (7.4 m²)
бања 10.7 m² (12.1 m²)
скали 3.6 m²
Вкупно: 83.9 m² (108 m²)

ЦЕНА: околу 75 000 евра

Loading...