Јајцето го свиткала во алуминиумска фолија, а резултатот ќе ве восхити

Боја за јајца направете сами, односно користете природни бои користејќи цветови од темјанушки и љубичици, кора од кромид, глуварче, спанаќ, цвекло, куркума….

Крајниот резултат е преубаво мраморно јајце!

Погледнете колку е едноставно:

Loading...

Loading...