Досега се уверивте дека секој знак на вашето тело има некое значење. Па така обликот на усните, носот, брадата … може многу да откријат за вашиот карактер.

Поради тоа никој не е ист, па дури ниту близнаците, сите ние имаме различни црти на лицето. Погледнете што значат овие линии на дланката.

Првата линија е знак за добро здравје.

Втората е поврзана со успехот и среќата. Ако е долга значи дека навистина се трудите да бидете успешни на многу животни планови. Ќе дадете се’ од себе за да го имате онаков живот каков што сте си замислиле.

Третата е поврзана со кариерата и некој дел со успехот. Овде поголем акцент се става на кариерата во работата.

Нејзина изразеност покажува дека сте многу посветени на работата. Вие ништо не работите површно. Предадени сте на работата и се’ ќе направите за да се докажете на овој план.