Еве нешто корисно за сите домаќини и домаќинки!

Станува збор за готвење на храна на пареа. Многу едноставно и практично а крајниот резултат е феноменален.

Со помош на алуминиумска фолија можете да подготвите вкусно јадење.

Од фолијата направете три топчиња и ставете ги во тиган. Ставете на чинија риба или месо на филети што сакате да ги зготвите, наполнете вода во тиганот и ќе добиете одличен ручек.

На овој начион можете да подготвувате зеленчук на пареа, овошје… генијално!

Погледнете го видеото: