Дали некогаш кога ќе се разбудите гледате дека перницата е влажна од вашата уста? Или тоа почесто му се случува на вашиот партнер? Еве што би можел да значи сонот што се сонувале:

Обично лицата кои се баш многу уморни и не спиеле долго време, на перницата забележуваат мала локва од плунка. Оваа ситуација се случува кога добро сте се наспале, односно, без потешкотии сте заспале и долг период сте имале цврст сон и не сте се буделе.

Она на што уште може да укажува ваквата ситуација е дека сте сонувале нешто убаво и дека сте имале добро расположение. После вакво спиење обично се чувствуваме многу поодморно.

Ваква ситуација може да се случи и додека се возите или во некои ситуации кога сте уморни, но не планирате да спиете. Сепак, многу сте уморни и вие заспивате.