Овие чудесни капки го обновуваат телото!

Во рушевините на еден стар храм на Тибет, експедицијата на УНЕСКО во 1971 година пронашла рецепт запишан на глинени плочи.

Исто така, покрај состојките, начинот за приготвување, бил опишан и начинот на употреба. Рецептот е преведен на речиси сите светски јазици.

Овој рецепт го ослободува организмот од масни наслаги, ја подобрува размената на материите и еластичноста на крвните садови, како и на клетките.

Спречува инфаркт, склероза, апоплексија и создавање на тумори. Елиминира шум во глава, го подобрува видот и уште многу други работи.

Со точно придржување на упатството, може да се подмлади целиот организам.

ЛЕКОВИТИ МОНАШКИ КАПКИ ЗА ЗДРАВЈЕ И МЛАДОСТ

Добро исчистете и измијте 350 г лук, по можност домашен. Исечкајте го ситно и истолчете го со дрвен толчник. Потоа измешајте го со 300 мл медицински алкохол (96%).

Смесата затворете ја во стаклена тегла која ќе ја чувате 10 дена на темно и ладно масто. После тој период треба да се процеди низ двојна газа.

Добиената течност чувајте ја во соодветен сад со капалка. Се чува на ладно место уште д-3 дена по што се започнува со третманот.

ТРЕТМАН СО МОНАШКИ КАПКИ:

Во 50 мл млеко на собна температура, со капалка се ставаат соодветен број на капки од лековитата смеса, и тоа според следниот програм:

1.ден – појадок 1 лапка – ручек 2 капки – вечера 3 капки

2.ден – П 4 капки – Р 5 капки – В 6 капки

3.ден – П 7 капки – Р 8 капки – В 9 капки

4.ден – П 10 капки – Р 11 капки – В 12 капки

5.ден – П 13 капки – Р 14 капки – В 15 капки

6.ден – П 15 капки – Р 14 капки – В 13 капки

7.ден – П 12 капки – Р 11 капки – В 10 капки

8.ден – П 9 капки – Р 8 капки – В 7 капки

9.ден – П 6 капки – Р 5 капки – В 4 капки

10.ден – П 3 капки – Р 2 капки – В 1 капки

11.ден – П 25 капки – Р 25 капки – В 25 капки

Продолжете да консумирате по 25 капки трипати дневно, сè додека да ви се потроши целата доза.

Се препорачува повторување на третманот по 5 години.