Ова е една од најдобрите верзии за готвење на ВОЈНИЧКИ ГРАВ, а тајната е: колку повеќе толку повкусно!

Гравот е мешунка со висока енергетска вредност, богата со речиси сите есенцијални аминокиселини.

Содржи доста лецитин како и доста минерали: N, K, Ca, Fe, P, Mg, Zn и Na.

Деталите погледнете ги во видеото: