ВО ДАТУМОТ НА РАЃАЊЕ ГО ИМАТЕ БРОЈОТ 2: Необични луѓе со посебна судбина – еве каква иднина ви нocи

Според нумерологијата броевите во датумот на раѓање може во голема мера да влијаат врз карактерот, животниот пат и судбината на некоја личност. Постојат одредени, односно посебни броеви кои имаат поголемо влијание, а една од нив е бројот на рамнотежата 2.
Што значи ако во датумот на раѓање го имате бројот 2? Нумеролозите истакнуваат дека таквите луѓе ги истакнуваат посебни особини и тајни судбини, а поклопувањето со наведеното и влијанието ќе биде уште поголемо кај оние кои имаат повеќе двојки во датумот на раѓање, во однос на оние кои имаат само една.
Главно, тоа се многу позитивни и успешни луѓе кои навистина успеваат да го постигнат она што го сакаат. Сепак, нивна мана може да биде тоа што се склони да ја жpтвyвaaт љубовта и приватниот живот за да имаат успех во работата.
Според кармичката нумерологија бројот 2 претставува дека во претходниот живот не сме ја исполниле нашата мисија и дека некои грешки треба да ги решиме, а лекциите треба да се научат сега, во овој момент.
Нивната судбина може да им донесе предизвици во љубовта, па некои од овие луѓе се склони да бираат свесна осаменост. Може да бидат склони кон материјализам, а слободата е она што им носи голема радост.
Не поднесуваат стеги и ограничувања, а целиот свој живот сакаат да ја слушаат својата волја и да живеат потполно слободно. Најлошото што може да постои за овие луѓе е разочарувањето, па затоа многу тешко си го отвораат своето срце и ретко покажуваат емоции.
Мораат секогаш да бидат сто процентно сигурни дека прават исправно, онака како што треба. Склони се кон перфекционизам и често се „воркохолици“, се даваат себеси за работата и сакаат да покажат успех.
Иако делуваат повлечено и понекогаш не се волни за разговор, во суштина тие имаат нежна душа која се плаши да не биде повpeдeнa. Поради лоши искуства од минатото честопати немаат доверба во луѓето.
Меѓутоа, доколку им покажете почит и со текот на времето изградите доверба, тие се во состојба да ви пружат безусловна љубов. Како партнери им одговараат личности кои исто така, во својот датум на раѓање се содржи бројот два.
Во конфликти ситуации прилично се воздржани и не сакаат да се караат, ниту ќе викаат, туку најпрво ќе се обидат морно да разговараат. Доколку не успеат во тоа, се повлекуваат и многу лесно се откажуваат.
Смиреноста и сталоженоста им помагаат да ги контролираат своите животи и да останат на врвот во секоја ситуација. Ако го имате бројот два во датумот на раѓање, истиот можете да го посматрате и како број кој носи среќа, а според нумерологијата броеви на судбина за вас се: 2, 4, 8 и 16.

Претходна статијаРЕЦЕПТ ОД ЛЕКАР ЗА ЈАКНЕЊЕ НА ИМУНИТЕТОТ: Се јаде по 1 лажица наутро
Следна статијаПОГАЧИЦИ ОД 3 СОСТОЈКИ – НА МОЈ НАЧИН