Дома Тагови зрачење од подземни води

Таг: зрачење од подземни води

Ако лошо спиете и често се разболувате, нервозни сте и вознемирени...

СИМПТОМИ: Хроничен умор, вознемираност, лошо спиење, нервоза, чести главоболки, слаб имун систем и чести настинки... Сите суштества и предмети во просторот во кој се наоѓаме...