Дома Тагови зошто се добри бадемите

Таг: зошто се добри бадемите

Потопете 4 бадеми во чаша вода: Напитокот е исклучително силен и...

Напоменуваме дека напитокот приготвен од бадеми е исклучително силен… Досега важеше правилото дека бадемите треба да се потопат во вода, а следниот ден да...