Дома Тагови зошто е потребен витаминот Б3

Таг: зошто е потребен витаминот Б3

Телото почнува полека да се гаси кога овој витамин ќе се...

Витаминот Б3 игра важна улога во функционирањето на нашето тело. Учествува во метаболизмот, го контролира нивото на холестеролот и служи како превенција од Алцхајмерова...