Дома Тагови Животна средина

Таг: Животна средина

Направете добро дело за вашата иднина и оставете лажица со шеќер...

Можеби ќе ви звучи необично овој предлог, но имајќи во предвид дека се најавуваат тропски горештини, најмалку што можете да направите за животната околина...

Брачен пар за 20 години засадиле милион стебла и го обновиле...

Околу 15% од сите емисии на стакленички гасови се создаваат поради исечените дрва, а безброј растителни и животински видови ги губат своите живеалишта. Секој поединец...

Потресна фотографија: Мајката птица го храни своето пиле со отпушок од...

Благодарение на една жена е направена оваа фотографија, на која се гледа како мајката птица се обидува да го нахрани своето малечко со отпушок...