Дома Тагови здравје после 40 – те

Таг: здравје после 40 – те

Петок е женски ден, еве што треба да направите на овој...

Петок се смета за ден на жената, посветен на женското здравје и женската енергија. Секоја жена работи напорно, освен работните обрвски, дома ја чека...