Дома Тагови заразни болести

Таг: заразни болести

Дали комарците може да пренесат СИДА?

Веројатно некогаш во животот сте се запрашале, дали комарците може да пренесат една ваква болест? Што ќе се случи доколку седите во иста просторија...

На овој начин нема да им дозволите на глувците да влезат...

Глувците и стаорците насекаде во светот се приспособени да живеат во најнепријатни услови. Но, она што последно го посакувате е ваквите суштества да влезат...