Дома Тагови заборавност

Таг: заборавност

НИКОГАШ НЕ СЕ НАЗДРАВУВА СО ВОДА! Зад ова се крие ДРЕВНО...

Сигурно од многумина сте слушнале дека никогаш не треба да наздравувате со чаша вода. Иако ова ви се чини малку глупаво или како уште...