Дома Тагови витамински сок од цвекло

Таг: витамински сок од цвекло

НАМЕСТО 2 НЕДЕЛИ ИЗЛЕЧЕТЕ ЈА АНГИНАТА И ГРАДНАТА БОЛКА ЗА НЕКОЛКУ...

Гнojна ангина или воспаление на крајниците е заболување кое настанува како последица на влегување на бактериите и виpycите во гpлото. Ако бактериите дојдат до...

Витаминска смеса која ја поправа крвната слика, делува за 3 дена,...

Витаминска бом-ба за имунитет, ја подобрува кр-вната слика за само 3 дена. Добро се покажала и за намалување на вишокот масти во кр-вта. Се...

Витамински сок кој ве враќа во живот, толку силен, а се...

Веќе со децении овој сок им се препорачува на луѓе кои се борат со карцином, бидејќи ја враќа енергијата, го подига имунитетот и ја...