Дома Тагови вежби за листови на нозете

Таг: вежби за листови на нозете

За 7 дена намалете го обемот на вашите листови за 2...

Пред да започнете со вежбање, првиот ден измерете го обемот на листовите од двете ваши нозе и забележете го. На тој начин ќе можете...