Дома Тагови Вежби на Сергеј Бубновски

Таг: Вежби на Сергеј Бубновски

5 минути вежби за намалување на вратната грпка, бoлкaтa поминува веднаш,...

Вратната грпка претставува чест деформитет на ‘рбетот кој може да се развие и кај мажи и кај жени, но повеќето статистики докажуваат дека вратната...

Прочуениот руски лекар советува: со овие вежби никогаш нема да имате...

Болката во 'рбетот и зглобовите е еден од најчестите здравствени проблеми во модерното време. Начинот на живот и работните места кои вклучуваат многу време...